Jesse Jacobs - C PICTWIST -7320 LowRes 1500x1000 px

OVER MIJ

Ik ben als sociaal psychologe aan de UVA afgestudeerd en vrij vroeg in mijn carrière gestart met mijn eigen training & coachingsbureau. Jacobs training en coaching is in 2003 door mij opgericht.

Mijn focus is om beweging te brengen daar waar een organisatie, team, koppel of individu is vastgelopen. Vaak is wel rationeel met elkaar vast te stellen waar de pijnpunten liggen, maar is een diepgaande verandering lastiger te realiseren.

Ik bekijk mijn opdrachten graag vanuit een systemische bril en in mijn aanpak werk ik zowel met hoofd én hart. Ik geloof dat een verandering alleen gestalte krijgt, wanneer deze op alle lagen wordt (aan)geraakt. Zo worden we geïnspireerd en kunnen we als mens of team weer stromen.

Naast mijn studie psychologie heb ik diverse inspirerende vervolg-opleidingen gevolgd, waaronder Oplossingsgerichte therapie (Fontys Hogescholen), Trauma & regulatie (Upledger Instituut), Systemisch werken, de Maskermaker, Professioneel begeleiden van organisaties en de Relatie als spiegel (Phoenix Opleidingen).

Ik ben met name geïnteresseerd in transformatieprocessen en heb door mijn eigen tegenslagen in het leven én de coaching van honderden individuen een aantal groei-principes gedestilleerd die ofwel expliciet dan wel meer impliciet in mijn aanpak terugkomen. Ik heb deze groei-principes gevat in het LOTUS-model dat uitgebreid wordt omschreven in mijn boek Het mooiste uit de put halen.

Opdrachtgevers en cliënten typeren mij als echt, betrokken, zorgvuldig,  gedegen, verbindend en resultaatgericht!

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of ben je geïnteresseerd in mijn boek?